Acerola – atseroola, atseroola kirss, barbadosa kirss, – hinnatakse kõrge C-vitamiini sisalduse tõttu.
Organismi C-vitamiini vajaduse tagamiseks. Toetab immuunsüsteemi, tugevdab sidekude, soodustab kohastumist ja antioksüdantiivset tegevust. Soodustab raua omandamist.

Koostisosad: 100% Atseroola (Malpighia glabra L.) puuvilja standardiseeritud kuivekstrakt, sisaldab 17% C-vitamiini.
Ⓥ Sobib taimetoitlastele ja veganitele.
Toiteväärtus |
|
6 g* |
Atseroola (Malpighia glabra L.) puuvilja standardiseeritud kuivekstrakt |
|
6000 mg |
millest Vitamiin C |
|
1000 mg
1250%** |
* 3 g = 1×10 ml mõõtelusikat.
** NRV% – Võrdluskogused.
100 g Toiteväärtus: Energiasisaldus 1254 kJ / 299 kcal; Rasvad 0,5 g; millest küllastunud rasvhapped <0,1 g; Süsivesikud 53,2 g; iš millest suhkrud <0,5 g; Kiudained 33,3g; Valgud 3,8 g; Sool <1 g. |

Kasutamine:
1 portsjon = 6 g.

Lahusta 1 mõõtelusikat (6 g) pulbrit 100-200 ml vee.